Polikliniek Orthopedie
Wij zijn binnen het specialisme Orthopedie per 1 mei op zoek naar een

Verpleegkundig specialist/ Physician assistant (32 uur)


Als Verpleegkundig Specialist/ Physician Assistant bied je kwalitatief hoogwaardige zorg aan de orthopedische patiënt in het pre- en postoperatieve traject. Je werkt zelfstandig op het grensgebied van cure en care en bent zowel klinisch als poliklinisch werkzaam.
Je werkt nauw samen met de orthopeden en traumachirurgen, verpleegkundigen, paramedici, poliklinisch assistenten en medisch secretaresses. Ook werk je samen met collega’s vanuit andere specialismes, zoals geriatrie.
Klinisch draag je zelfstandig de zorg voor orthopedische patiënten: je loopt visite en neemt deel aan het MDO. Poliklinisch houd je spreekuur voor de pre- en postoperatieve patiënten. Je levert een actieve bijdrage aan kwaliteits- en verbeteringstrajecten, organiseert interne en externe scholingen en informatieavonden voor patiënten en collega’s. Het specialisme Orthopedie is als één van de speerpunten van het ziekenhuis deel van een innovatief en ambitieus team, genaamd Zorg voor Bewegen. We verwachten een actieve houding in het bijdragen aan wetenschappelijk onderbouwde zorgvernieuwingsprojecten.

Profiel:  je bent in het bezit van het diploma ‘Master Advanced Nursing Practice’ of ‘Master Physician Assistant’. Als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant heb je bij voorkeur ervaring opgedaan binnen een ziekenhuis. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent flexibel. Je vindt het geen probleem om soms buiten kantooruren je bijdrage te leveren aan de zorg of aan innovatie. Je bent klantgericht en innovatief. Je bent gewend om te acteren in hectische situaties en zelfstandig waar nodig ad hoc beslissingen te nemen. 

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats in FWG 60. Het betreft een vacature voor een 1-jarig contract. Bij gebleken geschiktheid volgt een vaste aanstelling.

Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met de verpleegkundig specialist/physician assistant van de poli orthopedie, tel.nr. 0512-588223.

Je kunt voor 29 maart 2018 solliciteren via de solliciteren button. Een dagdeel meelopen op de polikliniek Orthopedie kan een onderdeel van de sollicitatieprocedure zijn. 

De gesprekken zijn gepland op dinsdagochtend 3 april a.s.

Omdat veiligheid en vertrouwen belangrijk zijn in ons ziekenhuis, vragen we alle nieuwe collega’s bij hun aanstelling om een geldige Verklaring Omtrent  Gedrag te overleggen. Dit is een voorwaarde voor aanname.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Sluitingsdatum:
30-03-2018

Startdatum:
09-03-2018

Locatie:
Polikliniek Orthopedie

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Polikliniek Orthopedie
tel.: 0512-588223

Company homepage:
http://www.nijsmellinghe.nl